Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Prachtig huis tussen Palamos en Palafrugell

1 160 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1600 m2
Perceeloppervlakte
350 m2
Woonoppervlak
#70967
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calella de Palafrugell
Prachtige villa in een van de beste urbanisaties tussen Palamós en Palafrugell. Komt met zijn eigen stijl: mooie en gezellige hoekjes zowel in de tuin (veranda"s, barbecue, zwembad, onder de palmbomen, naast de dennen...) boven met ramen, leeshoek in elke kamer, verdelers, kleedkamer... Passend bij uw wensen: vrijstaand huis met gasten, ouders met kinderen, grootouders met kinderen en kleinkinderen, alle soorten feesten en familie- of bedrijfsfeesten. : Grote woonkeuken met toegang tot de tuin, de hal en de woonkamer, een ruime woonkamer met een groot raam dat uitkomt op de gezellige veranda in rustieke stijl, een suite met badkamer, een slaapkamer en een badkamer Op de bovenverdieping : Grote woonkamer-bibliotheek met grote raampartijen, master suite met kleedkamer en comfortabele badkamer. Vanuit de tuin is een studeerkamer te bereiken. Er is een badkamer in de tuin. Zwembad van 9x5 m. Voor het zwembad ligt een groot veranda met barbecue Huis met de mogelijkheid om aan de meest exquise smaak te voldoen, aan de meest uitgebreide behoeften te voldoen en gelegen in een rustige urbanisatie met alle voorzieningen....
Eigenschappen
certificado energetico
Volledig uitgeruste keuken, Tuin, Zwembad,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calella de Palafrugell

Calella de Palafrugell, gelegen aan de Costa Brava, heeft een rijke geschiedenis en een adembenemende omgeving die het tot een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedinvesteringen maken. Calella de Palafrugell was oorspronkelijk een traditioneel vissersdorp en heeft zijn charme behouden met smalle kronkelende straatjes en witgekalkte huizen. De historische bezienswaardigheden van de stad, zoals de iconische botanische tuin Cap Roig en de pittoreske vuurtoren Far de Sant Sebastià, dragen bij aan de allure ervan.

Calella de Palafrugell wordt omgeven door ongerepte stranden en kristalhelder water en biedt een rustige levensstijl aan de kust. De beroemde Cala El Golfet en Platja de Canadell zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige baaien en stranden langs de kustlijn. Met op de achtergrond de met pijnbomen begroeide heuvels en de Middellandse Zee is de natuurlijke schoonheid van de stad werkelijk boeiend.

Het kopen van een woning in Calella de Palafrugell is aan te raden voor diegenen die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, schilderachtige landschappen en rust aan de kust. Of het nu gaat om een charmant dorpshuis of een moderne villa aan zee, het bezitten van een woning hier biedt de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de authentieke Catalaanse manier van leven terwijl je geniet van de schoonheid van de Costa Brava.

1 160 000 €
Ref. 70967
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 70967